Εγκαταστάσεις


Ι) Εστιατόριo

Στο πεδίο θα λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού εστιατόριο.To Εστιατόριο βρίσκεται στο κέντρο του χωριού ,και υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που θα πρέπει να τηρήσετε ώστε να φτάσετε σε αυτό.(Ενότητα V - Μετάβαση -Αποχώρηση).

Ορισμένα από τα γεύματα θα είναι διαθέσιμα μόνο ονομαστικά με προπληρωμή κατά την εγγραφή για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες.Φυσικά θα υπάρχουν γρήγορα γεύματα όπου θα μπορείτε να τα προμηθεύεστε επιτόπου χωρίς κράτηση.

Στο εστιατόριο επίσης θα υπάρχει διαθέσιμο ρεύμα για τη φόρτιση διαφόρων συσκευών και μπαταριών από τους παίχτες (υπό την επίβλεψη τους).

ΙΙ) Τουαλέτες


Στο χώρο του εστιατορίου θα υπάρχουν διαθέσιμες κανονικές τουαλέτες και μια ντουζιέρα. Οι τουαλέτες βρίσκονται στο κέντρο του χωριού ,και υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που θα πρέπει να τηρήσετε ώστε να φτάσετε σε αυτό.(Ενότητα V - Μετάβαση -Αποχώρηση).


III) Σταθμός Ά Βοηθειών


Για την εκδήλωση θα υπάρχουν στον χώρο ,Εθελοντές Διασώστες της Ο.ΔΙ.Κ ΘΗΒΑΣ ,τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Άριστα εκπαιδευμένοι εθελοντές διασώστες ,που θα επέμβουν ω μη γένοιτο σε έκτακτή κατάσταση. 


Ο Σταθμός βρίσκεται στο κέντρο του χωριού ,και υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που θα πρέπει να τηρήσετε ώστε να φτάσετε σε αυτό.(Ενότητα VΜετάβαση -Αποχώρηση).

Η Παρουσία τους, μας προσδίδει ασφάλεια και ηρεμία στο παιχνίδι μας. 

Τους ευχαριστούμε θερμά. IV) Στρατόπεδα


Στα στρατόπεδα θα υπάρχουν στρατιωτικές σκηνές της διοργάνωση ως καταλύματα των παιχτών.

Οι σκηνές πρέπει να συναρμολογηθούν και να αποσυναρμολογηθούν από τους παίχτες πριν και μετά το τέλος του παιχνιδιού αντίστοιχα.

Θα υπάρχουν διαθέσιμα νάιλον για την κάλυψη των σκηνών σε περίπτωση βροχής.

Θα υπάρχει σε κάθε στρατόπεδο από μια δεξαμενή νερού για την προσωπική υγιεινή των παιχτών.


Ανοικτή φωτιά

Σε συγκεκριμένα σημεία μόνο ,όπου έχουν προβλεφθεί ,επισημανθεί & ασφαλιστεί από την διοργάνωση θα υπάρχουν εστίες φωτιάς. Κατασκηνώνουμε σε απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων από την φωτιά. 


Απορρίμματα

Παρακαλώ μην ρυπαίνετε! Διατηρήστε το περιβάλλον καθαρό!! Μια μικρή σακούλα ο καθένας για τα απορρίμματα του!

Έχουν προβλεφθεί χώροι απόρριψης απο την διοργάνωση.


V) Μετάβαση-Αποχώρηση απο εγκαταστάσεις

Όποιος παίχτης από τις 3 παρατάξεις θελήσει να μεταβεί στο εστιατόριο ή στις τουαλέτες ή στον σταθμό Ά βοηθειών ,πρέπει να φορέσει το πορτοκαλί του γιλέκο. Αυτομάτως θεωρείται νεκρός και για να γίνει ξανά ενεργός, πρέπει να μεταβεί στο κοντινότερο RESPAWN POINT της παράταξής του, περιμένοντας την σωστή ώρα ,σύμφωνα με τη διαδικασία του Respawn.
© 2019 Epsilon Warfare
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε