Τοποθεσία Πεδίου


Το κτήμα Epsilon Resorts βρίσκεται απέναντι από το όρος Παρνασσός στο κέντρο ενός μέτριου - μεγάλου μεγέθους δασώδους πεδίου με ελιές ,πουρνάρια ,πλατάνια και άλλα δέντρα και θάμνους. Η τοπογραφία της περιοχής περιλαμβάνει λόφους ,ποτάμι (Κηφισός) και επίπεδα τμήματα. Ως επί το πλείστον στο κέντρο του πεδίου υπάρχουν κτίρια. Υπάρχει επίσης δίκτυο χωματόδρομων και μονοπατιών σε όλη την έκταση του πεδίου. 

 Είναι πιθανόν να συναντήσετε στο πεδίο ήμερα και άγρια ζώα. Σε περίπτωση που έρθετε σε επαφή μαζί τους απαγορεύεται να βάλλετε εναντίον τους ή να τα ενοχλήσετε. Αγνοήστε τα και συνεχίστε το παιχνίδι. Σε περίπτωση ανάγκης ,κινδύνου ή αν κρίνετε πως υπάρχει οποιοσδήποτε σκόπιμος λόγος ενημερώστε άμεσα την διοργάνωση και τους επικεφαλείς της παράταξης σας.

Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι στο πεδίο υπάρχουν ορισμένα ανώμαλα, βραχώδη τμήματα. Προτείνουμε την χρήση κράνους ,γαντιών ,επιγονατίδων και επιαγκωνίδων. Η χρήση ειδικών αντιβαλλιστικών γυαλιών και αρβυλών είναι υποχρεωτική.

 Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά την διάρκεια της νύκτας. Εξασφαλίστε ότι έχετε μαζί σας κινητό ,ασύρματο-PMR ,σφυρίχτρα ,φακό ή και άλλες συσκευές φωτισμού και ηχητικού εντοπισμού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Διατηρείτε πάντα οπτική επαφή και τακτική επικοινωνία με τους συμπαίχτες σας.

Παρακαλούμε διατηρείστε το χώρο του πεδίου και το περιβάλλον καθαρό από σκουπίδια.ΙΕΡΗ ΚΟΙΛΑΔΑ

© 2019 Epsilon Warfare
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε