Stone OrderΚάπου όμως στη γη, σε μια κατά τα άλλα ακόμη ήσυχη και ξεχασμένη κοιλάδα ,εδώ και χρόνια ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο πήρε σάρκα και οστά κι όχι μόνο μεταφορικά μιλώντας. 

Μια μυστικοπαθής αίρεση-κοινότητα ανθρώπων διαφόρων ειδικοτήτων, γνωστοί ως STONE ORDER. Ο δισεκατομμυριούχος από επιχειρήσεις νανοτεχνολογίας και νέων τεχνολογιών ηγέτης τους ,TOM VILAIN χρόνια προειδοποιούσε και προετοίμαζε τα μέλη του για την αποκαλούμενη από τον ίδιο DOOMSDAY. Επέλεξαν λοιπόν ,όχι τυχαία ,να φτιάξουν το πυρηνικό τους καταφύγιο και εργαστήριο ερευνών κάτω από ένα εγκαταλελειμμένο παλιό χωριό της ''ιερής κοιλάδας''. 

Η τοποθεσία του χωριού είχε ιδιαίτερη σημασία για το μεγιστάνα των νέων τεχνολογιών. Όταν ήταν ακόμη φοιτητής μοριακής γενετικής στο πανεπιστήμιο της Γενεύης είχε επισκεφτεί την αχαρτογράφητη περιοχή με μια ερευνητική αποστολή ,λόγω των ανωμαλιών που είχαν παρατηρηθεί στο μαγνητικό πεδίο της Γής στη συγκεκριμένη τοποθεσία, κάτι ανάλογο με το τρίγωνο των Βερμούδων. Δυστυχώς η αποστολή δεν πήγε και τόσο καλά. . Όλα τα μέλη θεωρήθηκαν αγνοούμενοι και πιθανότατα νεκροί, ενώ ο ίδιος ήταν ο μοναδικός επιζών. Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση από μια νομαδική φυλή σαμάνων. Αφού ανάρρωσε υπό την φροντίδα τους ύστερα από κάποιους μήνες ,λέγεται πως παρέμεινε μαζί τους πριν γυρίσει στον πολιτισμό ,για να τον μυήσουν στα μυστικά της ''Ιερής τους Πέτρας''. 

Ήταν μια εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή και τον τρόπο που έβλεπε τα πράγματα πλέον. Ο ίδιος μιλούσε ελάχιστα στο μέλλον για το γεγονός αυτό κι ό,τι του συνέβη εκείνο το χρονικό διάστημα. Αυτό που παρατηρούσαν όλοι μέχρι τη στιγμή που σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις του πριν τον πυρηνικό όλεθρο ήταν πως είχε γεράσει ελάχιστα.. Λίγα είναι γνωστά για αυτή την κοινότητα ,μιας και δεν υπάρχει κάποιος που να έχει γυρίσει ζωντανός από εκεί και το τελευταίο σημείο υποτυπώδους πολιτισμού απέχει χιλιόμετρα μακριά. Αυτά που όμως είναι γνωστά από λαθροθήρες είναι πως είναι άρτια εξοπλισμένοι με οπλισμό που θα ζήλευαν μέχρι και μεγάλοι στρατοί ,για να αποτρέψουν τους εισβολείς να εισέλθουν στην ιερή κοιλάδα και πως η βασική τους ορατή δραστηριότητα είναι η εξόρυξη ενός πολύτιμου φυσικού στοιχείου με ιδιαίτερες ιδιότητες, σχεδόν παραφυσικές ,το οποίο το λατρεύουν ως ιερό. 

Οι παραπάνω ψίθυροι έφτασαν στα αυτιά των δυο μεγάλων δυνάμεων και κέντρισαν το ενδιαφέρον τους για το μυστηριώδες στοιχείο.. ήδη η καθεμία προετοιμάζει τις πολεμικές επιχειρήσεις της στην περιοχή της κοιλάδας ,για μια σύγκρουση που είχε καιρό να δει η ανθρωπότητα.CERBERUS-FIRST IN, NEVER OUT 

Λίγες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για αυτό το επίλεκτο σώμα των STONE ORDER , μιας και δεν είναι εύκολο κανείς να ξεφύγει από τα σαγόνια τους ! 

BE AWARE!!

© 2019 Epsilon Warfare
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε