Κανόνες Συμπεριφοράς               Σύστημα Αξιολόγησης 


Το Epsilon Warfare είναι ένα 48ωρο παιχνίδι αεροσφαίρισης συνεχόμενης ροής, στο οποίο ενδεχομένως οι αντοχές και ο χαρακτήρας των παιχτών να υποβληθούν σε δοκιμασία. 

Σας αναφέρουμε και υπενθυμίζουμε λοιπόν τα παρακάτω, προκειμένου να είστε προετοιμασμένοι για το πώς πρέπει να αντιδράσετε, βασιζόμενοι στην ευγενή άμυλα και τιμιότητα που διέπουν το airsoft: 

>  Ο κάθε παίχτης είναι υπόλογος για τη συμπεριφορά του και την τήρηση των κανόνων του παιχνιδιού. Αν κάποιος θεωρεί ότι αδικήθηκε σε κάποια φάση ή ότι κάποιος κανόνας δεν λειτούργησε σωστά ζητάει με ΗΡΕΜΟ και ΕΥΓΕΝΙΚΟ τρόπο τον αριθμό περιβραχιονίου του/των συμπαίκτη/ών του και αναφέρει τους αριθμούς και το συμβάν σε κάποιον διοργανωτή ή διαιτητή ή στον ανώτερο του κι αυτός στον αρχηγό της παράταξης. 

>  Απαγορεύονται οποιοσδήποτε διαπληκτισμός, σωματική επαφή, ειρωνεία, σχόλιο, έντονη ομιλία, ύβρεις, χειρονομίες κι όποια άλλη συμπεριφορά δημιουργεί ένταση μεταξύ των συμμετεχόντων. ΟΛΑ τα παραπάνω είναι λόγοι ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ του παίχτη από το παιχνίδι, ανεξάρτητα αν έχει καταβάλει συμμετοχή. Η συμμετοχή δεν επιστρέφεται. Αν άλλοι παίχτες αποφασίσουν να αποχωρήσουν από κοινού με τον παίχτη που αποβλήθηκε, οι συμμετοχές δεν επιστρέφονται αντιστοίχως. 

 >  Στο παιχνίδι θα λειτουργεί σύστημα αξιολόγησης της συμπεριφοράς των παιχτών, βάσει των παραπάνω. 

 >  Διατηρείστε τη θετική σας ενέργεια 

 >  Διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση και τη ψυχραιμία σας

>   Να είστε ευγενείς και καλοπροαίρετοι 

>   Χρησιμοποιήστε κοινή λογική για λήψη αποφάσεων και αντίδρασης

>   Δράστε πυροσβεστικά σε τυχόν ''θερμά επεισόδια'' 

>   Να είστε καλοπροαίρετοι, και να λειτουργείτε σαν να είχε ο άλλος δίκιο, ακόμη κι αν νομίζετε πως έχετε εσείς.

>  Δώστε χρόνο στους συμπαίχτες σας να αντιληφθούν ένα λάθος ή μια κατάσταση.

>  Μην καταστρατηγείτε τους κανόνες του παιχνιδιού. Μην κάνετε δηλαδή κακή, διαστρεβλωμένη ή δόλια χρήση των κανόνων, γιατί έτσι καταστρέφεται το παιχνίδι.

>  Δεν κάνουμε LARP με θέματα υγείας. Μην προσποιήστε ψεύτικα προβλήματα υγείας. Είναι κίνηση που θα προκαλέσει άσκοπη αναστάτωση των συμμετεχόντων. 

>  Δεν καταστρέφουμε τα υλικά και τις κατασκευές του παιχνιδιού

>  Βάλτε σωστά τις προτεραιότητες: 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ, 2. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, 3 ΝΙΚΗ

>  Μόνοι μας φτιάχνουμε ή χαλάμε το παιχνίδι, δημιουργούμε θετικές ή αρνητικές εμπειρίες. Σκοπός κάθε παιχνιδιού είναι να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

© 2019 Epsilon Warfare
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε