ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ 


1. ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥ ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ RESPAWN POINT.


ΤΡΟΠΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ:

1. ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ HIT ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ 3 ΛΕΠΤΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ BLEED OUT ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ MEDIC. 

2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ        RESPAWN ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ BLEED OUT. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο MEDIC ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ TOURNIQUET Η' ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ.

3. Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ          ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

4. Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ  ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ                ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ. 

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ (ΠΧ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ,ΧΑΡΤΕΣ ,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΤΛ). 


ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩN KIT ΑΝΑΚΡΙΤΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

- ΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΑ ΓΕΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΥΓΡΟ


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

1. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΓΓΑ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣ

    ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΠΑΙΚΤΗ.

2. Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ     ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ.


ΓΕΝΙΚΑ

1. Ο ΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΑΝEIΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ              ΠΑΙΚΤΗ.

2. ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΔΥΟ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ    ΑΝΩ Ή Ο ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ                  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΌΝΟ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

3. ΜΕΓΙΣΤΗ ΩΡΑ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 90 ΛΕΠΤΑ, ΜΕΤΑ Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ

4. ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ              ΓΙΛΕΚΟ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ RESPAWN POINT ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ          ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ, ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ                      ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 

© 2019 Epsilon Warfare
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε